Με χειροφίλημα στη «Ρότι» η πρεμιέρα Καρογιάν

Επίδειξη δυνάμεως στη ΔΗ.ΠΑ ή συζυγικών αισθημάτων;

Τη πρεμιέρα της Δημοκρατικής Παράταξης είχαμε σήμερα με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει τα ηνία του νέου πολιτικού κόμματος και να λέει πως δεν θα είναι ηγέτης παλιάς κοπής, αλλά ίσος μεταξύ ίσων.

Το «παλιάς κοπής» ο Καρογιάν το κρατά μόνο για το χειροφίλημα στη Ροντίκα του….

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Δημοκρατικής παράταξης έγινε σήμερα με παρουσίαση του εμβλήματος της παράταξης που θυμίζει λίγο ΔΗΚΟ, λίγο Νέα Δημοκρατία και λίγο αθλητικούς αγώνες….

Μεταξύ άλλων στην εισαγωγική ομιλία του ο Μάριος  Καρογιάν διευκρίνισε ότι η Δημοκρατική Παράταξη δεν τοποθετείται ούτε στη συμπολίτευση, ούτε στην αντιπολίτευση. «Μας ενδιαφέρει να πάει μπροστά ο τόπος πρόσθεσε αναφέροντας πως όταν η Κυβέρνηση υιοθετεί και εφαρμόζει πολιτικές που ωφελούν τον τόπο και την άνθρωπο, θα την επικροτούμε», συνέχισε προσθέτοντας πως όταν οι κυβερνητικές πολιτικές δεν ωφελούν το καλώς νοούμενο συμφέρον του τόπου, είτε πρόκειται για το Κυπριακό, είτε την οικονομία, είτε την εσωτερική διακυβέρνηση θα μας βρίσκει απέναντι.

Ότι και να λες Μάριε είναι δύσκολο να πείσεις ότι δεν σε ενδιαφέρει μόνο η καρέκλα εξ ου και ανέλαβες την ηγεσία του νέου κόμματος.

Άλλωσε και οι υπόλοιποι «κολλητοί» σου αυτό απέδειξαν και επιβεβαίωσαν και σήμερα…  Γι΄αυτο και δεν παρουσιάστηκαν και σήμερα στη πρεμιέρα….

Πάλμας, Φωτίου, Κενεβέζος, Λακκοτρύπης φοβήθηκαν μην χάσουν τη καρέκλα και δεν εμφανίστηκαν …

Οι απουσίες ήταν αρκετές και ο κόσμος όχι ο αναμενόμενος….

Γι’ αυτό ο κόσμος πλέον περιμένει πράξεις και όχι λόγια….

Κι εσυ για χρόνια ήσουνα εξαφανισμένος… Δηλαδή ουτε λόγια ούτε πράξεις…

Αβέβαιο λοιπόν το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης

 

 

TREXANTIRI.COMTΡΕΧΑΝΤΗΡΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝΠρεμιέρα