ΡΙΚ: Η κατρακύλα συνεχίζεται στο κρατικό κανάλι….

Κάποιος να τους μαζέψει....

Δυστυχώς αν και έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο κρατικό μας κανάλι, η κατάσταση συνεχίζει ακάθεκτα να βαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Δεν φτάνει που έχουμε αυτές τις «ξεφτιλισμένες» εκπομπές τις οποίες κανένας δεν βλέπει, τα ποσοστά τηλεθέασης είναι ανύπαρκτα αλλά κανένας δεν σκέφτεται να τις σταματήσει.

Πληρώνουν αβέρτα την κάθε αγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό που λόγω προσωπικής φιλίας αποφάσισαν να την κάνουν ΣΤΑΡ, κατά τη γνώμη τους βέβαια… Τις χρυσοπληρώνουν και κάνουν και ότι μα ότι θέλουν…

Τελευταία κατάντησαν την εκπομπή «Γυναικεία υπόθεση» παιδική χαρά.. Η αυτοαποκαλούμενη «σταρ», παίρνει τώρα και το μικρό της κοριτσάκι στην εκπομπή μιας και φαίνεται δεν είχε που να την αφήσει. Μέχρι τώρα την έχει πάρει σε δύο εκπομπές.

Δυστυχως η φιλική της σχέση με τον διευθυντή του κρατικού καναλιού της επιτρέπει να κάνει ότι θέλει…

Η κατρακύλα όμως δεν μένει μόνο στα πρωινάδικα και στα απογευματινά show….

Η Αλεξία Καρακάννα για να μην ταλαιπωρείται, πρωί πρωί να έρχεται στο στούντιο από τη Λεμεσό όπου μένει, σκέφτηκε τελευταία να κάνει τον γύρω των χωριών της περιοχής….

Ο καθένας, κάνει ότι τον βολεύει..

Δυστυχως υστερούν κατά πολύ από τα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια και στον τομέα της ενημέρωσης..

Είναι ντροπή κύριοι… Τα γεγονότα να τρέχουν κι εσείς απλά να μην χαμπαρίζεται… Ούτε τις βασικές ειδήσεις, γιααπόπειρες φόνου δεν ενημερώνεται το κόσμο…

Τελικά μόνον ο μισθός σας ενδιαφερει όλους εκεί μέσα…

Μήπως υπάρχει διεύθυνση στο ΡΙΚ, ή απλά έτσι για τα πανηγύρια και τα show….

Comments are closed.